A inceput sa lacrimeze o icoana a Sfantului Parinte Arsenie Boca?

Vremuritulburi

Arsenie Boca face intr-adevar minuni, sunt convinsi localnicii dintr-un sat din Vaslui. Imaginea sa, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza, sustin ei, de zile intregi. Oamenii cred ca se afla in fata unei minuni si se roaga fierbinte. 

arsenie boca

Daca e semn bun sau rau, parerile sunt impartite, dar tot mai multi spun ca Sfantul Ardealului plange pentru pacatele noastre. Oamenii asteapta cu zecile la coada sa se inchine la imaginea lui Arsenie Boca – dar nu la Prislop, ci in satul Puscasi, judetul Vaslui. Un localnic a cumparat reproducerea de la manastire si a adus-o acasa chiar de Sfantul Gheorghe. A expus-o in troita din fata casei si peste cateva zile, spun oamenii, in ochi au aparut lacrimi.

Localnica: „Aurica, zic, a inceput sa lacrimeze ochiul stang la icoane pe care a adus-o Claudiu. E lacrima… N-am zis la nimeni, ca – daca ziceai la cineva – nu credea.”
Vecina:

Vezi articolul original 281 de cuvinte mai mult

Un comentariu la “A inceput sa lacrimeze o icoana a Sfantului Parinte Arsenie Boca?

  1. Hristos a Inviat !

    Nici un om , nici unul dintre noi , cei care avem evlavie deosebita la Parintele, i-am vizitat mormantul unde s-au savarsit minuni nenumarate – marturisite de oameni de-a lungul vremii, de preoti si calugari, mireni femei si barbati , in egala masura – am simtit o prezenta benefica in acel loc sfant si sfintit …nu putem afirma cu certitudine ca acest lucru s-a intamplat , neavand urma de tagada.
    Vremurile in care traim mai ales in anii din urma , plini de rautate manifestata in toate chipurile de catre multi , m-ar duce cu gandul la celelalte minuni si mi-ar intari increderea ca ceva deosebit s-ar fi putut petrece in acel colt de tara.
    Ma rog Lui Dumnezeu si Parintelui Arsenie sa lumineze si sa dezvaluie adevarul pe care doar in felul acesta il putem afla.

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s